Bucas Buzz-Off Big Neck Full Neck Zebra

€116,10 €129,00
Niet in voorraad, levering meestal binnen een week The quantity of 'Bucas Buzz-Off Big Neck Full Neck Zebra' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De Buzz-Off Zebra is een unieke insect- en UV- werende vliegendeken gemaakt van een lichtgewicht, fijn, gaasweefsel met Zebra print. Deze mazen blokkeren zelfs de kleinste insecten en verminderen de gevolgen van ultraviolette straling. Onderzoek heeft aangetoond dat vliegen de Zebra strepen onaangenaam en verwarrend vinden en komen dus niet op het paard af!

De Buzz-Off full neck Zebra biedt bescherming aan het lichaam en de staart van het paard. De innovatieve buikflap beschermt de buik van het paard. Het Buzz-Off Zebra vliegenmasker (apart te bestellen) kan worden gebruikt met de Buzz-Off Zebra deken en biedt uitstekende bescherming.

Voordelen van deze deken zijn onder meer: de extra bewegingsruimte ter hoogte van de schouder, een volledig nekstuk dat doorloopt naar het hoofd zodat er geen vliegen kunnen binnendringen en de buikflap.

Is dit niet helemaal wat je zoekt?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »