Paardrijwedstrijd kleding koop je bij ‘t Peerdewinkeltje!

Paardrijwedstrijd kleding

Paardrijwedstrijd kleding en accessoires

Wil jij optimaal presteren tijdens paardrijwedstrijden? Dan mag de juiste wedstrijdkleding niet ontbreken. Bij ons kan je terecht voor de beste paardrijkleding en bijbehorende accessoires. Of je nu voor het eerst op wedstrijd gaat of al een ervaren wedstrijdruiter bent, bij Letty helpen wij jou graag aan de juiste outfit tijdens het paardrijden.

Ruiterkleding voor wedstrijden

Ons assortiment bestaat uit wedstrijdjasjes, wedstrijdshirts, wedstrijdbroeken en wedstrijd accessoires voor zowel volwassenen als de jeugd. Onze collectie wisselt regelmatig waardoor er altijd voldoende voorraad is en wij de nieuwste paardrijwedstrijd kleding kunnen aanbieden.


Bij 't Peerdewinkeltje hebben we in allerlei prijsklassen wedstrijdkleding. Op zoek naar een bepaald merk? Wij verkopen collecties van o.a. Esperado, Kingsland, Harry's Horse, PK,Ariat, BR, Equitheme en  rijbroeken van Ruitergilde. Ook hebben we vele accessoires zoals haarnetjes, plastrons én spelden, wedstrijdblouses en handschoenen.

Kies de perfecte outfit

Doe je mee aan een paardrijwedstrijd? Zorg er dan voor dat je de juiste wedstrijdkleding draagt. Ga je voor de klassieke look? Draag dan een witte paardrijbroek met een witte blouse, plastron met speld en een zwart of donkerblauw wedstrijdjasje. Maak je outfit af met een netje of knotje in je haar. Denk ook aan de styling van je paard en maak samen de blits!

Wedstrijdkleding bestellen

Ben jij al enthousiast over onze collectie wedstrijdkleding? Wacht dan niet langer en kom langs bij ‘t Peerdewinkeltje of shop online! Met de juiste paardrijwedstrijd outfit presteer je namelijk beter en kom je ook nog eens goed voor de dag.

Categorieën

Producten