Ruiteraccessoires koop je online bij Letty.nl

Ruiter accessoires

Alles wat je nodig hebt als ruiter

Hoe leuk is het om een echte paardenfan een leuk ruitersport accessoire cadeau te geven? ‘t Peerdewinkeltje heeft veel van haar artikelen op de webshop staan, maar nog veel meer in de winkel. Hierbij kan je denken aan stopwatches, zwepen, cadeau artikelen, letters voor de rijbaan, sporen, sporenriempjes en boeken.

Onze favoriete items om te krijgen zijn Harry’s Horse Nooni Skippy Unicorn & Boek ‘Een fit en gelukkig paard’.

De leukste hebbedingetjes voor echte paardenfans

Leuk om te krijgen, maar ook heel leuk om te geven zijn onze ruitersport accessoires. Zo maak je iemand blij met een sleutelhanger van een hoofdstel of een stijgbeugel of bit. Een hoefijzer staat voor geluk, dus hoe leuk is dat om te krijgen?! Onze paardenkalenders bevatten de prachtigste foto’s van stoeterijen en vele paardenrassen. Daar maak je een echte paardenfan heel blij mee!

Ruiteraccessoires online kopen bij Letty.nl

Heb je een leuk cadeautje voor jezelf of iemand anders gevonden? Wacht dan niet langer en shop online! Doorloop ons eenvoudige bestelproces en betaal veilig met iDeal of PayPal. Kom je er niet helemaal uit? Bel gerust naar 0318 522 840 of kom gezellig langs in de winkel in Veenendaal. Letty staat voor je klaar!

Categorieën