Paardrijhandschoenen kopen op Letty.nl

Handschoenen

Paardrijhandschoenen van Letty.n

In het Peerdewinkeltje is een ruime sortering paardrijhandschoenen op voorraad voor de allerkleinsten tot de allergrootsten. De “Magic Gloves” met nopjes voor extra grip in vele kleuren, ons eigen merk Letty’s Design voor super sterke en perfect passende handschoenen, Harry’s Horse handschoenen voor zomer en winter zijn slechts een greep uit het assortiment.

Onze favorieten zijn: LD Good feeling menhandschoenen & Harry’s Horse zomer handschoenen SU15 Black Iris.

Voor ieder seizoen een fijne handschoen!

Wij verkopen paardrijhandschoenen in alle kleuren en maten, geschikt voor zomer en winter. Voor de zomerperiode raden wij de QHP handschoen mesh aan. Deze zomerhandschoenen zijn luchtig door een fijn, elastische mesh stof op de bovenkant. Voor de winterperiode kies je voor Letty’s Design Feel Good Winter handschoenen. Houd je handen lekker warm door de Thinsulate voering in de hele handschoen. Wil je iets meer luxe en zelf de temperatuur regelen? Ga dan voor de Hauke Schmidt Heater accu verwarmde handschoen.

Paardrijhandschoenen gemakkelijk online bestellen

Ben jij enthousiast over onze collectie paardrijhandschoenen? Wacht dan niet langer en kom langs bij ‘t Peerdewinkeltje of shop online! Met de juiste rijhandschoenen presteer je namelijk beter en kom je ook nog eens goed voor de dag.

Producten