Bestel alle ruitersport artikelen bij 't Peerdewinkeltje Letty.nl!

Ruitersport

't Peerdewinkeltje- uw complete ruitersport specialist!

In onze winkel in Veenendaal hebben we een compleet ruitersport assortiment van ruim 4000 verschillende artikelen op voorraad. Kwaliteitsmerken bieden u de garantie voor uitstekende kwaliteit en voldoen aan onze eisen voor materiaal en duurzaamheid. 't Peerdewinkeltje - ruim 38 jaar ervaring, bekend om sublieme service en nog steeds vernieuwend! Dus voor ouderwets vakmanschap en een modern assortiment gaat u naar 't Peerdewinkeltje!

't Peerdewinkeltje - XL service, XL vakkennis, XL voorraad!

De naam 't Peerdwinkeltje bedachten we bij de start van de winkel in 1979. Inmiddels is het al lang geen winkeltje meer, maar een serieuze ruitersportwinkel in het midden van het land. Veel van onze klanten zeggen: "haal dat verkleinwoord er maar af". We blijven echter gewoon 't Peerdewinkeltje - met XL service met een glimlach, XL vakkennis, XL voorraad en XL assortiment. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel, maar ook uw online-bestelling verwerken we snel en ongecompliceerd. Of u nou paardrijkleding, paardrijlaarzen of chaps bestelt, bij ons bent u aan het goede adres! 

Ruitersportwinkel van het jaar

Met de verkiezing "Ruitersportwinkel van het jaar" behaalden we in 2013/2014 een mooie derde plaats, en in het seizoen 2014/2015 werd 't Peerdewinkeltje winnaar in de rubriek kleinere winkels. Een resultaat waar we terecht trots op zijn!

Categorieën