Lemieux Pro Ice boots met inleg › 't Peerdewinkeltje | Letty

Lemieux Pro Ice boots met inleg

De Pro Ice boots zijn goed inzetbaar bij blessures aan de pezen of gewrichten. Niet alleen geschikt bij een blessure maar ook voor onderhoud van uw paard na het rijden.

De Ice packs van deze boots zijn van een vloeibaar materiaal, verdeelt in compartimenten, waardoor de ice packs zich mooi om het been vormt zonder ergens te drukken. Door de compartimenten wordt voorkomen dat de vloeistof naar één punt zakt en de bovenkant van het been niet goed gekoeld wordt.

De boot waar de ice packs in gaan sluit mooi rondom het been en de kogel. De aluminium binnenzijde voorkomt dat de kou van de ice pack weerkaatst wordt naar het been i.p.v. dat de kou verloren gaat naar buiten! Zo blijft de boot extra lang koud. De ice pack gaat in een mesh (gaas) vakje, deze mesh stof beschermt de huid van je paard tegen de kou waardoor de huid geen schade oploopt. 

Gebruik: doe de ice pack voorgebruik minstens 4 tot 6 uur in de vriezer. Gebruik de Ice Boots in korte periodes van 20 tot 30 minuten, dit kan meerdere malen per dag herhaald worden.

€ 89,95 per paar

Catalogusnummer LM28711-01

Relevante producten: