Ariat › 't Peerdewinkeltje | Letty

Ariat

Ariat topkwaliteit in schoeisel en outdoor kleding.

Het Ariat schoeisel is een kwaliteitsproduct. Het assortiment bestaat o.a. uit rijschoenen, chips, rijlaarzen en outdoorlaarzen. Tevens hebben we een mooi assortiment bovenkleding met geweldige, waterdichte jassen kn diverse uitvoeringen. 

Voor de veeleisende ruiter heeft het Peerdewinkeltje vele modellen van Ariat in haar collectie in dames en herenmodellen. Ariat ontwikkelt zeer geavanceerde en comfortabele rijschoenen, stalschoenen en leren laarzen.

Ariat schoeisel is er in drie verschillende technologieën:

  • 4LR™ Ariat’s Four Layer Rebound  Technologie biedt Ariat kwaliteit en comfort tegen een uitstekende prijs.  Het 4LR voetbed, met EVA demping, is gecombineerd met een vocht afvoerende voering  voor comfort gedurende de hele dag. 
  • ATS® Ariat’s Advanced Torque Stability Technologie is de ideale keuze voor de actieve ruiter en paarden liefhebber die zoekt naar stabiliteit en comfort.  Het PU en EVA gecombineerde voetbed biedt ondersteuning en demping voor de voet, terwijl de gepatenteerde vorkvormige cambreur de torso stabiliteit biedt. 
  • Cobalt™ Quantum is het ultieme in prestatie en innovatie. De Cobalt™ Quantum technologie biedt verbeterde ademende voering, vocht afvoering en temperatuur management. De geintegreerde Core Stability Technologie (CST) biedt stabiliteit en demping voor optimale ondersteuning, flexibiliteit en afwikkeling van de voet.

Gerelateerde producten