Petrie Onderhoudsset voor laarzen

€15,95
Niet in voorraad, levering meestal binnen een week The quantity of 'Petrie Onderhoudsset voor laarzen' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Nieuwe laarzen voor gebruik eerst insmeren met een goede schoencrème. Wij adviseren PETRIE Cream.

Na elk gebruik de laarzen schoonmaken met een lederreiniger, géén zadelzeep. Gebruik bij voorkeur PETRIE Cleaner. Er moet vooral gezorgd worden dat de plaatsen die tegen het paard aankomen goed schoon gemaakt worden. Zweet van het paard is slecht voor niet onderhouden leer. PETRIE Cleaner is speciaal ontwikkeld om dit zweet goed af te wassen. Na droging (NIET BIJ DE KACHEL!!!!!!) de laarzen weer insmeren met een goede schoencrème, bij voorkeur PETRIE Cream. Gebruik IN GEEN GEVAL vet. Uitpoetsen vlak voor het rijden.

Tip: Uitpoetsen met een panty geeft een mooie glans.
Laarzen worden aan de binnenkant van het been wit / grijs. Dit is normaal. Het wordt veroorzaakt doordat de kern van het leer niet 'vol' zwart is. Laarzen die intensief worden gebruikt houdt u mooi van kleur door ze eens in de 2 weken in te smeren met PETRIE Colourcream. PETRIE Colourcream is een crème met extra veel kleurstof. Laat de Colourcream goed intrekken, en poets vlak voor gebruik weer uit.

Is dit niet helemaal wat je zoekt?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »