Enkelspan tuigen koopt u online bij Letty.nl!

Enkelspan tuigen Kieffer

Mentuigen in alle soorten, maten en prijzen.

Bij 't Peerdewinkeltje hebben we verstand van tuigen! Sinds 1979 ontwikkelen, produceren en verkopen we tuigen. 't Peerdewinkeltje bracht als eerste kunststof tuigen in Europa op de markt. Van onze lange ervaring profiteert u!

En we verkopen ze niet alleen, maar maken de tuigen ook passend of op maat. Ook reparatie doen we in eigen huis. 't Peerdewinkeltje is mensport specialist, maar we verkopen geen koetsen of paarden. Dat is een ander vak, en wij doen uitsluitend waar we goed in zijn. 

Kieffer tuigen

Kieffer is een gerenommeerd merk uit München (Duitsland) Wij produceren in samenwerking met Kieffer een mooie collectie tuigen in kunststof en in leer. Door directe input in de productie kunnen we de tuigen voor een hele nette prijs aanbieden.

Heel veel tuigen direct uit voorraad leverbaar

Zoekt u en tuig, dan wilt u ook een keuze kunnen maken uit verschillende maten, materialen en uitvoeringen. Bij ´t Peerdewinkeltje bent u dan aan het goede adres, bij ons meer dan 200 tuigen direct uit voorraad leverbaar! En het vakmanschap, als tuigenmaker en vanuit de wedstrijdmensport, krijgt u er gratis bij!

Categorieën