40 jaar t Peerdewinkeltje › 't Peerdewinkeltje | Letty

40 jaar t Peerdewinkeltje

't Peerdewinkeltje is 40 jaar dat vieren we graag samen met jullie! Op deze pagina houden we je op de hoogte over de gratis evenementen die we aanbieden. Voor een aantal evenementen is het nodig om je vooraf in te schrijven. Dat kun je doen via het formulier onderaan deze pagina. Doe het snel, want vol = vol! 

Programma

 

Woensdag 15 mei: geopend van 10:00 tot 18:00

 • 15:00 Kindermiddag: stokpaardjes race en ballonnen kunstenaar
   

Donderdag 16 mei: geopend van 10:00 tot 20:00

 • 18:30 Educatierondje Bucas door Jacob Janssen (VOL!)
 • 19:30 Educatierondje GPA helmen door Jacob Janssen (aanmelden noodzakelijk)
   

Vrijdag 17 mei: geopend van 10:00 tot 20:00

 • 14:00 tot 19:00 Poffertjes
 • 19:00 Educatierondje Paardencoaching door Tanja Lentjes (aanmelden noodzakelijk)
   

Zaterdag 18 mei: geopend van 10:00 tot 16:00

 • 11:00 tot 16:00 Poffertjes
 • 10:30 Educatierondje Freedom Riding Articles door Sonja Tiehuis (aanmelden noodzakelijk)
 • 14:00 Educatierondje Freedom Riding Articles door Sonja Tiehuis (aanmelden noodzakelijk)

   

Educatierondes

 

Jacob Janssen

Op donderdag 16 mei om 18.30 komt Jacob Janssen van Bucas vertellen over de werking van de Bucas Recuptex Therapie deken.
Verder worden oplossingen aan de hand gedaan om te bepalen wanneer welke deken je paard nodig heeft- o.a. het voordeel van zebra dekens, wanneer is welk type deken het meest functioneel voor je paard., hoe bepaal je de maat van een deken voor je paard.
Schrijf je gratis in voor deze lezing. Na afloop krijgen de deelnemers een goedgevulde Bucas goody tas ter waarde van 40 euro, en we verloten een Bucas deken. 
Let op: deze lezing is volgeboekt. Je kunt je hiervoor niet meer aanmelden.

Tijdens de Jubileumweek zijn alle Bucas dekens extra voordelig geprijsd, er geldt een korting van 20% op alle Bucas dekens.

Om 19:30 vertelt Jacob Janssen over de GPA helmen. Ingegaan wordt op de veiligheidsaspecten van een helm, en de nieuwe inzichten over het keurmerk. Er is een groot aantal modellen beschikbaar om te passen. Tijdens deze avond krijg je bij bestelling van een helm hierop maar liefst 20% korting! 

 

Tanja Leentjes

Op vrijdag 17 mei om 19:00 komt Tanja Leentjes vertellen over Ruitercoaching. Tanja is gediplomeerd Paarden-gedragstherapeut, paardenvoedingsdeskundige en paardenmasseur. Ze is gespecialiseerd in het oplossen van o.a. problemen en angsten bij ruiter en paard. Tanja is een heel inspirerend paardenpersoon, waar iedereen wat van kan leren!
Wil je alvast meer weten? Kijk dan op www.depaardeblom.nl

 

Sonja Tiehuis

Op zaterdag 18 mei om 10:30 EN 14:00 geeft Sonja Tiehuis een FRA lezing. FRA is een Nederlands merk wat zich richt op o.a. het bitloos rijden. Hierover heeft eigenaresse Sonja Tiehuis veel kennis en ervaring om met jullie te delen. Ook brengen ze het bekende boomloze zadel op de markt, wat wij ook in de winkel hebben. Ook hier interessante kortingen en een gratis goed gevulde FRA big shopper!

 

Inschrijven voor de educatierondes